Concurs de fotografie marca EU GREEN la Universitatea din Oradea – Emoții în diversitate

Pornind de la premisa că: „Activitățile sportive și culturale sunt două dintre cele mai bune modalități de a aduna oamenii și de a dezvolta un sentiment de apartenență. Aceste tipuri de evenimente fiind și mai necesare atunci când vine vorba de studenți provenind din medii dificile”, membrii grupului de lucru WP 7 al EU GREEN lansează o provocare la adresa colegilor lor de la Universitatea din Oradea. „Participați la concursul de fotografie «Colecție de emoții în diversitate»!

Cei care doresc să ia parte la acest concurs trebuie ca, până în data de 15.03.2024, să încarce o singură fotografie, de înaltă rezoluție (minim 300 dpi – maxim 25 MB), în format digital JPG, pe spațiul virtual dedicat evenimentului, la adresa de email: photoeugreen@uoradea.ro.

Tema fotografiei, precizează organizatorii, este Dezvoltarea Durabilă. Cei dornici să participe vor specifica numele, prenumele și titlul fotografiei înscrisă în concurs. În plus, competitorii trebuie să adauge câteva date personale, completând acest link:

https://docs.google.com/forms/d/1r6SQVxNMs82mgVYDJl4J4aKH8IZNCxaI7s9jjav8HXs/viewform?ts=65a68827&edit_requested=true.

Organizatorii subliniază că autorii sunt pe deplin răspunzători pentru orice încălcare a drepturilor terților asupra lucrărilor trimise și pentru orice pretenții privind drepturile de imagine.

„Fiecare universitate parteneră EU GREEN va organiza un astfel de concurs, în cadrul Pachetului de Lucru WP 7 – Acces, diversitate și incluziune. Prima ediție este organizată de Universitatea din Oradea și are ca temă obiectivul Dezvoltare Durabilă. La ediția viitoare, cea de a doua tematică a concursului de fotografie va fi Educația incluzivă”, explică organizatorii.

Câștigătorii vor fi contactați prin telefon și e-mail.

La expoziția temporară dedicată evenimentului își vor găsi loc pe simeze toate lucrările selectate de juriu.

Premiile concursului sunt: locul I – Diplomă de participare și imprimarea în format mare a fotografiei, locul II – Diplomă și imprimarea, în format mediu, a imaginii, locul III, Diplomă și tipărirea fotografiei în format mediu. Cele trei lucrări premiate vor fi expuse permanent în Aula Magna a Universității din Oradea. În plus, fotografiile selectate de juriul concursului vor fi expuse temporar în aulă și în clădirea în care lucrează autorii lor.

REGULAMENT